utorak, 24. svibnja 2011.

59. Kvarnerska Rivijera....u Pazinu.... s humanitarnim karakterom

Kreće 59. Kvarnerska Rivijera; u Pazinu s humanitarnim karakterom



U ponedjeljak,23.5.2011. započinje 59. izdanje jakog omladinskog nogometnog turnira “Kvarnerska rivijera”. Labin, Opatija, Pazin, Krk i Rijeka biti će domaćini 59. izdanja najvećeg turnira za mlade nogometaše na području Istre i Kvarnera. Ove godine boje istre braniti će juniori Rudara i Pazinke Qubik. Pazinka Qubik je u svom premijernom nastupu prošle godine osvojila 4. mjesto i fair-play nagradu. Naslov pobjednika brani Rijeka koja je u prošlogodišnjem finalu bila bolja od Istre 1961.Rudar će u skupini snage odmjeriti s dva prvoligaška sastava, Osijekom i Slaven Belupom te Makedonskom reprezentacijom. Pazinka se također nalazi u teškoj skupini. Očekuje ih susret s aktualnim juniorskim prvacima Hrvatske Dinamom, te slovenskim Koprom i reprezentacijom Crne Gore. U skupini B igrati će Rijeka, Opatija, Malaga i Vicenza. Prolaz u četvrtfinale iz skupine D tražiti će Hajduk, Krk, Olimpija i Augsburg.
Četvrtfinala se igraju 27. svibnja u Kostreni i Mavrincima, polufinala 28. svibnja na Rujevici, a finale i utakmica za 3. mjesto 29. svibnja na Kantridi.
Ovogodišnje utakmice koje se igraju u Pazinu imati biti će humanitarnog karaktera. Sav prihod od prodaje ulaznica u Pazinu, namijenjen je za liječenje dugogodišnjeg igrača Pazinke Qubik Igora Stranića “Iggija”. Cijena dnevne ulaznice biti će 20 kuna.
-Upravni odbor NK Pazinke Qubik odlučio je da će prihodi od ulaznica iz grupe C u Pazinu ići u prilog 22-godišnjem igraču Igoru Straniću koji se liječi od teške bolesti. Prvi put smo organizirali grupu prošle godine ali mi nemamo turističkih smještajnih kapaciteta kao Opatija i Krk te će uz napore grada, igrači biti smješteni u Pazinu; rekao je Boris Fornažar iz Pazinke Qubik.


Skupina C, Pazin:
Ponedjeljak, 23. svibnja:
17:00: NK Dinamo – Reprezentacija Crne Gore
19:00: NK Pazinka – NK Koper


Utorak, 24. svibnja:
17:00: NK Dinamo – NK Koper
19.00: NK Pazinka – Reprezentacija Crne Gore


Srijeda, 25. svibnja
17:00: NK Koper – Reprezentacija Crne Gore
19:00: NK Pazinka – NK Dinamo
Skupina A, Labin:


Ponedjeljak, 23. svibnja:
17:00: NK Slaven Belupo – Reprezentacija Makedonije
19:00: NK Rudar – NK Osijek


Utorak, 24. svibnja:
17:00: NK Slaven Belupo – NK Osijek
19.00: NK Rudar – Reprezentacija Makedonije


Srijeda, 25. svibnja:
17:00: NK Osijek – Reprezentacija Makedonije
19:00: NK Rudar – NK Slaven Belupo

barkun.hr

Nema komentara:

Objavi komentar