utorak, 19. travnja 2011.

Marta je najbolja :)

Marta Jedrejčić najbolja cicibanka u Hrvatskoj


Istarski su penjači u kratko vrijeme nastupili na dva značajna penjačka natjecanja - prvenstvu Hrvatske u boulderu te regionalnom kupu u austrijskom Feistritzu. Na prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu najbolji je rezultat postigla Marta Jedrejčić iz pazinskog Hiperaktiva koja je postala prvakinja, a u regionalnom kupu u konkurenciji penjača iz Austrije, Slovenije i Hrvatske najbolji istarski penjač bio je Filip Banko iz Hiperaktiva koji je zauzeo peto mjesto u kategoriji penjača ispod 12 godina.

Medu cicibankama u Zagrebu je uz Jedrejčić slast penjanja na postolje osjetila i Laura Hrestak iz pulskog Onsihgta koja je bila treća, a Banko je bio drugi u konkurenciji dječaka te kategorije. Među kadetkinjama Lucija Ćurković (Onsight) bila je treća, a njen klupski kolega je zauzeo isto mjesto u muškoj konkurenciji, dok je Filip Sironić iz Hiperktiva bio drugi stariji junior.

Medu 160 natjecatelja u austrijskom Feistritzu nedaleko od Klagenfurta nastupila su i trojica penjača pazinskog Hiperaktiva. Jedrejčić je u istoj kategoriji bila 22., dok je Sironić zauzeo 10. mjesto.



A.Fi.
Glas Istre, 19. travnja 2011.


BRAVO MARTA !!!

ČESTITAMO !!!




2 komentara: