četvrtak, 16. prosinca 2010.

Pobjednički sastavi :)

Peti jubilarni koncert „Za zdrav život!“ održati će se u petak,17.12.2010. u velikoj dvorani Spomen doma u Pazinu, ove godine uz ponešto izmjenjenu koncepciju. Nastupiti će Erik Balija i prijatelji (Vesna Nežić Ružić, Danijel Načinović, Serđo Valić i klapa „Boškarin“), mlada supetarska pjevačica Dona Zović, te učenici osnovnih škola Pazinštine s najboljim radovima na temu života osoba s invaliditetom.

Kupnjom ulaznice po cijeni od 30 kuna pomažete nabavu specijalnog kombi vozila za prijevoz osoba s invaliditetom. Pretprodaja ulaznica: Gradska knjižnica Pazin, Agencija „Sandra“ i caffe bar „Gema“.
Voditelji: Dario Brajković i Ester Fatur Grgurić

Među najboljim radovima na temu života osoba s invaliditetom izabrani su sastavi Angele Ferenčić i Tine Drašković iz 4.c :)
One su pozvane da svoje radove pročitaju na pozornici :)
ČESTITAM!
Vidimo se !

Odgađa se koncert “Za zdrav život” najavljen za večeras

Zbog obilnijih snježnih oborina najavljenih za danas u poslijepodnevnim i večernjim satima humanitarni koncert DTI Pazin najavljen za večeras u 19 sati u pazinskom spomen domu odgađa se do daljnjega. Novi datum koncerta će se uskoro objaviti, a ulaznice kupljene u pretprodaji važiti će i za novi termin koncerta ili se mogu vratiti na mjesta pretprodaje.
Hvala na razumijevanju!
DTI Pazin





Nema komentara:

Objavi komentar