utorak, 8. lipnja 2010.

Karate

Karatistima pazinskog „Senseia“ četiri medalje u Opatiji

Uz sudjelovanje 250 takmičara iz Austrije, BiH, Slovenije , te Hrvatske borbama u kategorijama do mlađih seniora minule je nedjelje održan tradicionalni karate turnir „Opatija Cup 2010“.
Među mnogobrojnim natjecateljima bili su i predstavnici pazinskog Karate kluba „Sensei“ koji su prema očekivanju igrali zapaženu ulogu , te svoj nastup okrunili sa četiri medalje.
U kategoriji učenika -34 kg u borbama srebrom se okitio Danijel Pamić, dok je njegov nastup u katama nakon repasaža završio plasmanom od 5-8 mjesta.
Filip Boldin oprobao se u dvije kategorije i polučio s obzirom na konkurenciju zavidan uspjeh. Najprije je u kategoriji učenika – 38 kg uzeo broncu , a nastup u kategoriji mlađih kadeta -41 kg završio je stepenicu više osvojivši srebro.
Tradicionalno se sa natjecanja osvojenom medaljom vratila Magdalena Anđelini ovoga puta brončanog sjaja nakon nastupa u kategoriji učenica -36 kg, dok je još jedan član pazinskog kluba Dalen Belić u kategoriji mlađih kadeta -41 kg bio blizu pobjedničkog postolja no, zaustavljen je u repasažu za treće mjesto, te je tako njegov nastup završen petim mjestom; javljaju iz Karate kluba Sensei.
www.barkun.hr

Nema komentara:

Objavi komentar